Wiadomości z tagiem MAKO  RSS
Jak wykorzystać jesienne warzywa w kuchni?

Dodano: 18.10.2018 13:06 | 9 odsłon | 0 komentarzy


Jesiennie miesiące to wspaniały czas dla smakoszy sezonowych warzyw, z których można ugotować prawdziwe dzieła sztuki kulinarnej. Pierwsze żółte liście za oknem są sygnałem do przygotowywania sycących, ciepłych potraw pełnych rozgrzewających przypraw i zaskakujących smaków. To również doskonały moment, w którym najmłodsi mogą odkryć, że marchewka, burak czy dynia nie są jedynie niesmacznym warzywem, ale odpowiednio podane, kryją w sobie niesamowite smaki i aromaty. Tej jesieni zaserwuj swojej rodzinie potrawy pełne witamin i składników...

Źródło: kobieta.interia.pl

Dyniowa trufla, czyli nieoczywisty deser

Dodano: 16.10.2018 10:35 | 9 odsłon | 0 komentarzy


Smakowita trufla bez pieczenia połączona z dynią i śmietankowym serkiem. Zdrowy deser? To możliwe.

Tagi: Deser, Oczy, MAKO
Źródło: kobieta.interia.pl

Wybierzmy się na spacer i poznajmy świat! ("Wspólne spacery", Bartosik Joanna)

Dodano: 15.10.2018 17:05 | 8 odsłon | 0 komentarzy

Recenzuje: Aneta Grabowska Publikacje z twardymi stronami z grubej tektury, popularnie zwane kartonówkami, to chyba najważniejszy element czytelniczej wyprawki małego dziecka, które nie zawsze delikatnie obchodzi się z książkami, chłonąc je wszystkimi zmysłami, włącznie ze smakowaniem. U nas stanowią one lwią część...

Źródło: www.biblionetka.pl

Nereyo – herbaty najwyższej jakości

Dodano: 09.10.2018 13:05 | 10 odsłon | 0 komentarzy


Znacie nowe herbaty Nereyo? Jeśli nie – spróbujcie. Skomponowane z najwyższej jakości składników, zbalansowane smakowo, z dodatkami owoców liofilizowanych dodają zdrowia, energii, relaksują i poprawiają nastrój. Wszystko zależy od mieszanki, po którą sięgniecie. Bazą herbat Nereyo są chińskie herbaty tradycyjne, np. wysokiej jakości czarna herbata Yunnan i zielona herbata Sencha, a ich wybór nie jest […]

Tagi: Herbata, Doda, MAKO
Źródło: republikakobiet.pl

Łosoś w cukinii z oscypkiem w łagodnej glazurze

Dodano: 09.10.2018 0:10 | 5 odsłon | 0 komentarzy


Dla miłośników ryb przygotować możemy smacznego i pachnącego – łososia. Z dodatkiem cukinii i… oscypka smakować on będzie wyśmienicie. Koniecznie trzeba tego spróbować! Składniki:     600 g fileta z łososia bez skóry     3 łyżki ketchupu łagodnego     2 łyżki Przyprawy do grilla Knorr     1 sztuka cukinii     kilka gałązek pomidorów koktajlowych     3 […]

Źródło: obcasy.pl

Na tropie polskich przysmaków

Dodano: 05.10.2018 9:51 | 17 odsłon | 0 komentarzy


Na czasie jest podróżowanie kulinarnymi szlakami, a regionalne smakołyki mają wielu zwolenników. Coraz częściej też kulinarne specjały znajdziemy w sklepie lub zamówimy przez internet. Jakich produktów naprawdę warto skosztować?

Tagi: MAKO
Źródło: kobieta.interia.pl

Smakowite pasty kanapkowe z bakaliami

Dodano: 04.10.2018 10:20 | 11 odsłon | 0 komentarzy


Po wakacyjnym odpoczynku, kiedy wracamy do codziennych obowiązków poszukujemy pomysłów na szybki i smaczny lunch, który z łatwością zabierzemy ze sobą np. do pracy. W pierwszych dniach października warto sięgać po sezonowe warzywa, które dobrze będą smakować.

Źródło: kobieta.interia.pl

Tarta z awokado - zielony przysmak

Dodano: 04.10.2018 8:48 | 11 odsłon | 0 komentarzy


Awokado, idealny dodatek do sałatek, ulubione w postaci guacamole, nadaje się również do zastosowania przy... robieniu ciast. Ze swoją gładkością i dobrym tłuszczem, ma fanów wśród wegan i zdobywa serca wśród smakoszy. To wystarczający powód, by spróbować zrobić zieloną, zdrową tartę

Tagi: Awokado, Doda, MAKO
Źródło: kobieta.interia.pl

[BE YOU.] mini – poznaj wszystkie smaki Curaprox!

Dodano: 03.10.2018 17:06 | 7 odsłon | 0 komentarzy

Pasty smakowe Be You od Curaprox umili codzienne szczotkowanie.

Tagi: MAKO
Źródło: dlalejdis.pl

Starsze wiadomości »
reklama
Kontakt z nami