Parówki w cieście francuskim ze szpinakiem
16.10.2018 0:01
Foto: www.mojegotowanie.pl
czas przygotowania: 30 minut. Składniki: Parówki (np. Dobropolanki JBB Bałdyga) Ciasto francuskie Żółty ser Szpinak mrożony Czosnek Jajko Sól, pieprz Sposób przygotowania: Szpinak wraz z czosnkiem odparowujemy na patelni, przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie ostudzamy. Ciasto francuskie smarujemy masą szpinakową, posypujemy wcześniej startym serem, a później zawijamy w nie parówki. Gotowe sakiewki smarujemy jajkiem. […]
16.10.2018 0:01

czas przygotowania: 30 minut. Składniki: Parówki (np. Dobropolanki JBB Bałdyga) Ciasto francuskie Żółty ser Szpinak mrożony Czosnek Jajko Sól, pieprz Sposób przygotowania: Szpinak wraz z czosnkiem odparowujemy na patelni, przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie ostudzamy. Ciasto francuskie smarujemy masą szpinakową, posypujemy wcześniej startym serem, a później zawijamy w nie parówki. Gotowe sakiewki smarujemy jajkiem. […]
Komentarze (0):